XVII MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
360

JESÚS ESPAÑA TORNARÀ A PARTICIPAR A L’EDICIÓ D’ENGUANY

TAMBÉ ESTARAN PRESENTS ÁLVARO FERNÁNDEZ I FELIPE CARNICER, EN LA CATEGORIA MASCULINA; MENTRE QUE A LA FEMENINA HAN CONFIRMAT LA SEVA PRESÈNCIA MIRIAM ORTIZ Y ANA MARIA CHICO
El Cornellà Atlètic segueix confirmant atletes per a la XVII Milla Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona que se celebrarà el pròxim 8 de maig. 
 El madrileny Jesús España (Amigos Valdemoro), cinquè en el Campionat del Món de pista coberta en els 3.000 metres enguany, tornarà a participar a la prova amb l’objectiu d’assolir la segona victòria a la Milla després de guanyarla l’any 2005. També estarà el malagueny Álvaro Fernández (Nerja), cinquè en el Campionat d’Espanya indoor en els 1.500 metres els anys 2009 i 2010. A més, l’aragonès Felipe Carnicer (Atletismo Intec-Zoiti), sisè en el Campionat d’Espanya en pista coberta dels 3.000 metres l’any 2009, ha confirmat la seva presència a Cornellà de Llobregat. A la categoria femenina, dos atletes de l’ISS L’Hospitalet estaran a la sortida de la prova internacional. Es tracten de Miriam Ortiz, quarta en el Campionat d’Espanya dels 5.000 metres l’any 2005, i Ana Maria Chico, setena en el Campionat d’Espanya júnior dels 800 metres el 2009.| Presentació Dijous, a partir de les 12.00 hores, tindrà lloc l’acte de presentació de la XVII Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona. L’escenari escollit tornarà a ser l’Hotel NH del municipi del Baix Llobregat. A l’acte assitiran el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, José Manuel Parrado; el Diputat de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs; el president del Cornellà Atlètic, Daniel Álvarez; el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs; dos atletes –masculí i femení- que participaran a la prova internacional, i un representant de Caixa Penedès, principal patrocinador d’aquest esdeveniment esportiu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.