XVII MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
555

JESÚS ESPAÑA TORNARÀ A PARTICIPAR A L’EDICIÓ D’ENGUANY

TAMBÉ ESTARAN PRESENTS ÁLVARO FERNÁNDEZ I FELIPE CARNICER, EN LA CATEGORIA MASCULINA; MENTRE QUE A LA FEMENINA HAN CONFIRMAT LA SEVA PRESÈNCIA MIRIAM ORTIZ Y ANA MARIA CHICO
El Cornellà Atlètic segueix confirmant atletes per a la XVII Milla Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona que se celebrarà el pròxim 8 de maig. 
 El madrileny Jesús España (Amigos Valdemoro), cinquè en el Campionat del Món de pista coberta en els 3.000 metres enguany, tornarà a participar a la prova amb l’objectiu d’assolir la segona victòria a la Milla després de guanyarla l’any 2005. També estarà el malagueny Álvaro Fernández (Nerja), cinquè en el Campionat d’Espanya indoor en els 1.500 metres els anys 2009 i 2010. A més, l’aragonès Felipe Carnicer (Atletismo Intec-Zoiti), sisè en el Campionat d’Espanya en pista coberta dels 3.000 metres l’any 2009, ha confirmat la seva presència a Cornellà de Llobregat. A la categoria femenina, dos atletes de l’ISS L’Hospitalet estaran a la sortida de la prova internacional. Es tracten de Miriam Ortiz, quarta en el Campionat d’Espanya dels 5.000 metres l’any 2005, i Ana Maria Chico, setena en el Campionat d’Espanya júnior dels 800 metres el 2009.| Presentació Dijous, a partir de les 12.00 hores, tindrà lloc l’acte de presentació de la XVII Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona. L’escenari escollit tornarà a ser l’Hotel NH del municipi del Baix Llobregat. A l’acte assitiran el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, José Manuel Parrado; el Diputat de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs; el president del Cornellà Atlètic, Daniel Álvarez; el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs; dos atletes –masculí i femení- que participaran a la prova internacional, i un representant de Caixa Penedès, principal patrocinador d’aquest esdeveniment esportiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.