FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
452

El proper diumenge 2 de maig se celebraran les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.010 a les diferents categories. Els encontres de la Final A de la Primera Divisió, tant la categoria masculina com la femenina, se celebraran a les Pistes d\’Atletisme Moisès Llopart–CEM Sagnier, a El Prat del Llobregat, organitzat pel club Pratenc Associació d\’Atletisme. La Final B d\’homes es realitzarà a l\’Estadi Municipal de Granollers, i la femenina a l\’Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa.| A la Segona Divisió masculina, tenim el Grup A que disputa l\’ascens a l\’Estadi Camp Clar de Tarragona, i el Grup B, que posa en joc el descens a l\’Estadi Municipal La Muntanyeta de Calella. Finalment, a la Tercera Divisió masculina i Segona Divisió femenina es realitzaran dues jornades finals. La primera serà aquest diumenge 2 a Mataró el Grup A, i a Sant Celoni el Grup B, quedant per disputar la segona jornada final el proper 16 de maig. A l\’edició de 2.009, el Futbol Club Barcelona, es va proclamar Campió tant a la categoria masculina com a la femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.