FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
315

El proper diumenge 2 de maig se celebraran les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.010 a les diferents categories. Els encontres de la Final A de la Primera Divisió, tant la categoria masculina com la femenina, se celebraran a les Pistes d\’Atletisme Moisès Llopart–CEM Sagnier, a El Prat del Llobregat, organitzat pel club Pratenc Associació d\’Atletisme. La Final B d\’homes es realitzarà a l\’Estadi Municipal de Granollers, i la femenina a l\’Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa.| A la Segona Divisió masculina, tenim el Grup A que disputa l\’ascens a l\’Estadi Camp Clar de Tarragona, i el Grup B, que posa en joc el descens a l\’Estadi Municipal La Muntanyeta de Calella. Finalment, a la Tercera Divisió masculina i Segona Divisió femenina es realitzaran dues jornades finals. La primera serà aquest diumenge 2 a Mataró el Grup A, i a Sant Celoni el Grup B, quedant per disputar la segona jornada final el proper 16 de maig. A l\’edició de 2.009, el Futbol Club Barcelona, es va proclamar Campió tant a la categoria masculina com a la femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.