Mitja Marató de Tossa de Mar

0
480

Sergio Enriquez va guanyar la cursa aconseguint un nou rècord de circuit, mentre que en categoria femenina la victòria va ser per Anna Riera. La prova va transcórrer enmig d’un ambient festiu i la climatologia quasi estival, van propiciar que multitud de persones sortissin a animar els corredors.
Tossa de Mar va celebrar ahir la segona edició de la Mitja Marató d’aquesta ciutat gironina. Sota un sol radiant que va ser present al llarg de tota la jornada, la cursa es va celebrar a partir de les 10h del matí i sense incidències.| La zona esportiva Anna Esteve Llach es va omplir de participants des de primera hora del dia, ja que els corredors van passar a recollir el seu pitrall, per dirigir-se posteriorment a l’Avinguda de Catalunya, punt de sortida de la cursa que va recórrer els paratges més emblemàtics d’aquesta localitat marítima. En categoria masculina es van imposar Sergio Enriquez, que amb un temps de 1:10:19 va marcar nou rècord de circuit, seguit de Younes El Gaouzi amb un crono de 1:12:40 i David Guiamet, amb 1:16:02. En categoria femenina, la victòria va ser per Michelle Eggenhuizen que va parar el cronòmetre en 1:34:20. Anna Riera Pla i Eugènia Miró, van completar el pòdium en segon i tercer lloc respectivament. El suport de la ciutadania va ser un dels punts forts de la cursa que es va celebrar enmig d’un gran ambient festiu, gràcies als ciutadans que no van dubtar en sortir al carrer i animar els participants al llarg de tot el recorregut. En breu podreu consultar la classificació general i les fotografies de l’esdeveniment, a la pàgina web www.mitjatossademar.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.