CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CLUBS

0
417

Aquest cap de setmana, 24 i 25 d\’abril, ha començat l\’edició número cinquanta-tres del Campionat d\’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d\’Honor i Primera Divisió. El dissabte es va celebrar la Primera Jornada de la Divisió d\’Honor. A la categoria femenina, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya i l\’ISS-L\’Hospitalet, han competit al Complex Esportiu L\’Hospitalet Nord, encontre que ha estat dominat pel Playas de Castellón, i on l\’Agrupació AC s\’ha situat en segona posició, classificant-se per l\’encontre que disputarà el títol. L\’ISS-L\’Hospitalet ha quedat en quarta posició i participarà al següent encontre per a eludir el descens.| A la categoria masculina, el Medilast Sport Lleida UA ha disputat l\’encontre que s\’ha celebrat l\’Estadi Municipal Les Bases de Lleida, classificant-se en quarta posició i per tant, haurà de participar al següent encontre amb l\’objectiu d\’eludir el descens. A la jornada del diumenge s\’han celebrat els encontres de la Primera Divisió. En homes, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya i la Joventut Atlètica de Sabadell han disputat l\’encontre celebrat a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, i s\’han classificant brillantment en la primera i segona posició respectivament. Per la seva part, l\’ISS-L\’Hospitalet també disputava encontre de la Primera Divisió, però desplaçant-se a l\’Estadi CAD de Saragossa, on ha obtingut una meritòria victòria. D\’aquesta manera, els tres clubs catalans es classifiquen per a disputar l\’encontre que dona l\’ascens a la Divisió d\’Honor. En dones, el Medilast Sport Lleida UA i el Club Atlètic Manresa han participat a l\’encontre realitzat a l\’Estadi d\’El Congost de Manresa, on el club local s\’ha classificat en segona posició i lluitarà per l\’ascens, i el MS Lleida haurà de lluitar per a eludir el descens, ja que s\’ha classificat en la quarta posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.