VII TRIATLÓ INTERNACIONAL DE BANYOLES

0
469

Francisco Pontano (Club Natació Olot) i Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) primers guanyadors de la temporada
Banyoles ha obert la temporada de triatló a Catalunya amb motiu de la celebració de la setena edició del triatló Internacional en un matí de diumenge radiant i una temperatura primaveral , esdeveniment esportiu que ha aplegat un total de 600 esportistes sota una modèlica organització conjunta entre l’ajuntament de Banyoles i la Federació Catalana de Triatló. | La triatló va patir una modificació en el segment inicial de natació ja que les baixes temperatures de l’aigua de l’estany van obligar a els jutges de la prova a reduir la distancia i finalment es van nedar 1.500 metres en lloc dels 2.200 metres previstos inicialment, tot seguit 80 quilòmetres de ciclisme de carretera , dues voltes al traçat Banyoles-serinyà-Besalú-Crespià-Esponellà-Fontcoberta-Banyoles i per finalitzar amb una cursa a peu donant tres voltes vorejant l’estany completant 20 quilòmetres fins creuar la línia de meta instal•lada al del Parc de La Draga. En l’apart esportiu dins de la categoria masculina el triatleta Argentí , establer a Olot , Francisco Pontano (Club Natació Olot) autor del millor parcial de ciclisme que li va permetre agafar el cap de la cursa en solitari i creuar la meta amb quaranta set segons d’avantatge al segon classificat Richard Calle (Club Natació Prat-Triatló ) signant el millor parcial de cursa a peu, el tercer graó del podi per Joan Montguillot (Club Esportiu Picornell).A la classificació dels equips 1º Club Natació Prat-Triatló (Calle-Reig-López) 2º Club Esportiu Picornell (Montguillot-Carreras-Fernandez) 3º Club Natació ReusPloms (Boneta-Calmet-Miranda). A la vessant de la femenina contundent victòria per la triatleta de Berga , Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) aconseguida en més de cinc minuts d’avantatge per davant de la segona , la vigent Campiona de Catalunya absoluta de duatló de muntanya i de triatló d’hivern , Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló) completant el podi com tercera classificada la guanyadora d’aquest triatló l’any 2008 , Sílvia Tremoleda (Club Natació Reus Ploms).Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Xandri-Pubill-Vassilatos) 2ª Club Natació Reus Ploms (Tremoleda-Prat-Clavero)3ª Gavà Triatló (Meca-Bordas-Sánchez).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.