La primera edició Canet Race 10KM oferira una gran varietat de premis y regals.

0
424

Els inscrits en aquesta primera edició Canet Race 10KM que es disputarà a Canet de Mar el proper 2 de maig, ja coneixen els diferents premis i obsequis que rebran un cop finalitzada la cursa. Seguint la política de les millors proves del calendari popular, aquesta Canet Race 10KM disposarà també de la seva pròpia samarreta tècnica, un primer regal que serà l’ insígnia de la prova i sobre tot una bona mostra d’haver viscut en persona aquesta primera edició| A més d’aquesta representativa samarreta, els premis i sortejos tindran també una importància extra a Canet de Mar. Els guanyadors absoluts veuran acompanyats els seus trofeus amb uns suculents premis cortesia d’ALJOMAR, un pernil per al primer classificat, una paletilla ibèrica per al segon i un llom ibèric per al tercer. Marqués de Caceres també ha volgut prendre protagonisme es aquesta primera edició de la Canet Race 10KM, premiant amb una ampolla del seu millor vi als guanyadors de cada una de les 6 categories així com als tres primers, masculins i femenins, de la general absoluta. Altres marques que han donat el seu suport a aquesta singular cursa popular oferint també els seus productes en forma de premis o regals han estat Saucony, Buff, Lurbel, Kinder, ChupaChups, Nutrisport, Schwarzkopf, Isabel, Comercial Alias i la organització de l’Europeu d’atletisme del proper mes de Juliol, qui ha volgut tenir el detall d’oferir la seva mascota Barni juntament amb altres productes publicitaris de l’esdeveniment als primers classificats de les diferents categories. Sorteig d´entrades per el G.P de F1 a MontmelóUn dels sortejos de mes expectació ha creat entre els corredors que prendran la sortida el 2 de Maig en aquesta Canet Race 10KM, son les 2 entrades per el G.P de F1 que es disputarà al Circuit de Catalunya 7 dies mes tard. Si vols tenir l’oportunitat de viure en directe una cursa d’un dels millors mundials dels últims anys, no deixis d’emplenar el bolletí d’inscripció allotjat al web oficial de la Lliga Championchip. Premis especials per als residents y al Circuit RUN10 Els corredors locals d’aquesta Canet Race 10KM rebran una atenció especial, com els inscrits en tot el Circuit RUN10 Mediterranean Series. Apart del trofeu habitual com a guanyadors absoluts, 6Q Restaurant convidarà amb un sopar per a dues persones al primer corredor i corredora locals, acompanyat per una ampolla de vi Marqués de Caceres i un lot promocional dels Campionats d’Europa d’Atletisme, Barcelona 2010. Els inscrits en el RUN10 formaran part del sorteig de diferents productes de les marques Adidas i Saucony, així com 10 inscripcions per a la mítica Behobia-S.Sebastian. La teva foto d’arribada gratis! Quant nomes hagin passat unes hores, al web oficial de la cursa, www.trrunning.com, apareixeran totes les fotos d’arribada. Si ets un dels inscrits d’aquesta primera edició Canet Race 10KM, no deixis de visitar la galeria fotogràfica de la cursa i descarregar de manera gratuïta la teva imatge en format digital i 1024 pixels de tamany. Segueix tota la informació de la primera edició Canet Race 10KM a www.trrunning.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.