PortAventura ja escalfa motors per la Cursa de 10km

0
391

El parc premiarà a l’atleta amb la millor disfressa, en una cursa popular que aplega ja més de 800 persones inscrites PortAventura serà escenari, aquest diumenge 25 d’abril, de la I Cursa PortAventura 10 km. La prova, de caràcter popular, començarà a les 09h amb sortida des del Centre de Convencions, i recorrerà durant el seu traçat part de les diferents àrees temàtiques del parc. Fins el moment, més de 800 atletes ja han formalitzat la seva inscripció a falta de pocs dies per a la disputa de la prova.| Així mateix, l’organització ha establert un premi per a l’atleta amb la millor disfressa. PortAventura i RunnersWorld obren als participants la possibilitat de córrer pel parc disfressat, i en aquest sentit lliurarà un premi a la disfressa més original i creativa que tingui relació directa amb les diferents àrees temàtiques del parc. En aquest sentit, s’acceptaran disfresses de mexicà, polinesi, xinès, vaquer o pescador mediterrani. El premi serà una nit d’hotel per a dues persones més entrada al parc durant dos dies. La inscripció al concurs es podrà fer efectiva el mateix dia de la cursa en un stand situat al lloc de sortida. Continuen obertes les inscripcions La cursa atlètica s’emmarca dins els actes commemoratius del 15è aniversari del parc, tot i que el seu caràcter no serà puntual i tindrà continuïtat en el temps. La sortida i l’arribada estaran situades al Centre de Convencions, i al llarg de la prova, els atletes hauran de recórrer diferents àrees temàtiques fins el Beach Club, on agafaran el camí de tornada. Totes les persones interessades en participar a la cursa tenen temps fins el divendres 23 d’abril per inscriure-s’hi a través del web www.cursaportaventura.com o presencialment a les botigues RunnersWorld de Tarragona (c/Salvador Espriu, 26) i Barcelona. El preu de la inscripció és de 15 euros. Mapa del recorregut de la cursa ? http://www.cursaportaventura.com/documentacio/circuit_portaventura.pdf

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.