ONA FM, NOU MEDIA PARTNER DE BARCELONA 2010

0
517

ONA fm, la cadena esportiva de la Cadena SER a Catalunya, i el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 han signat un acord de col•laboració pel qual aquesta important emissora de Barcelona passa a convertir-se en nou media partner, ràdio oficial de l’esdeveniment. El conveni ha estat signat pel president del Comitè Organitzador de Barcelona 2010, José María Odriozola, i per Josep María Girona, director de Radio Barcelona – Cadena SER Catalunya, emissora a la qual pertany ONA fm. Gràcies a aquest acord, ONA fm reafirma la seva voluntat, ja expressada en nombrosos esdeveniments esportius celebrats a Barcelona, de fer costat als grans projectes de ciutat que serveixen per enfortir la imatge de Barcelona com a ciutat emprenedora i pujant.| Els dos directius han tancat l’acord al millor marc possible, el propi Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, escenari principal del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, que es troba a la seva fase decisiva, a menys de 100 dies per la seva inauguració. Prendran part uns 1.600 atletes dels 50 països membres de l’Associació Europea d’Atletisme. La Cadena SER pertany al grup de comunicació Unión Radio, que és el major grup radiofònic en espanyol amb més de 24 milions d’oïdors i prop de 1.250 emissores entre pròpies i associades distribuïdes per Espanya, Estats Units, Mèxic, Colòmbia, Costa Rica, Panamà, Argentina i Xile. A Espanya, Unión Radio compta amb la Cadena SER com a buc insígnia, que mitjançant les seves 499 emissores entre pròpies, associades i afiliades a les seves diferents programacions, desenvolupen una oferta generalista. Completen aquesta oferta cinc cadenes musicals: Los 40 Principales, Cadena Dial, M-80 Radio, Radiolé i MáximaFM i una fórmula esportiva, ONA fm. Prop de cinc milions de persones escolten a diari de dilluns a divendres les diferents emissores de la Cadena SER, fet que la converteix en líder indiscutible de la ràdio espanyola.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.