CURSA BOMBERS 2010

0
569

Carles Castillejo, Rècord de Catalunya de 10 km en Ruta
Aquest diumenge 18 d\’abril s\’ha celebrat la Cursa Bombers de Barcelona sobre una distància de 10 km. El vencedor ha estat l\’atleta kenyà Josephat Kiprono Menjo que ha marcat un extraordinari temps de 27\’04” que significa la millor marca realitzada a Espanya en aquesta distància en ruta i a només tres segons del rècord mundial. El català Carles Castillejo (CD Strands.com) s\’ha classificat en segona posició amb un temps de 28\’31” que representa un nou Rècord de Catalunya de 10 km en Ruta. Reyes Estévez (FCB) s\’ha classificat en cinquena posició amb un bon temps de 30\’15”.
Fotos JJ VIco.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.