CHEMA MARTÍNEZ VOL TORNAR A PENJARSE UNA MEDALLA D’OR A BARCELONA 2010

0
516

El millor maratonià espanyol a les darreres grans cites internacionals, el madrileny Chema Martínez, ja ha reconegut el circuit pel qual el pròxim 1 d’agost competirà al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. Martínez, que va visitar el traçat barceloní el passat dijous amb dos membres de l’equip de premsa de l‘organització durant la seva estada a la ciutat amb motiu de la Cursa Bombers –a la qual ahir va finalitzar al tercer lloc-, es va mostrar encantat amb la ruta que seguiran els corredors per l’asfalt.| El deixeble d’Antonio Serrano reconeix que a Barcelona tindrà una gran oportunitat per guanyar un or internacional a una nova disciplina. Després d’haver-se coronat campió continental a Munich 2002 als 10.000m a la que va ser la seva primera participació a un Campionat d’Europa, Chema Martínez va ser argent a aquesta mateixa prova a Göteborg 2006, on va doblar i va prendre part a una marató que no va poder finalitzar. Aquesta serà las eva segona opció per aconseguir el ceptre europeu a la cursa més llarga del calendari de competició i Martínez té clar que vol “anar a per l’or, tot i que si ara mateix m’asseguren que em donen una medalla, l’agafo”. Sobre les seves possibilitats per aconseguir la victòria, Chema, que té 2:08.09 com a millor marca a la distància, afirma que “hi haurà més d’un atleta amb la capacitat de lluitar per l’or, però jo em trobo molt bé aquest any amb la preparació”. Fins el dia d’avui, Martínez ha demostrat un gran estat de forma a les competicions que ha disputat i reconeix que “al que portem de temporada sempre he pogut guanyar als possibles rivals que tindré a l’Europeu. De moment els tinc a tots darrera meu”. “La veritat és que m’ha agradat molt el circuit. El veig molt senzill”, assegura el madrileny, que també és conscient de que a primera vista pot semblar planer, “però quan ho fas a una velocitat de cursa, ja es noten més les rampes”. La intenció de Martínez, que a la darrera edició del Campionat de Món de Berlín 2009 va aconseguir una vuitena posició que li va donar el títol honorífic de primer europeu de la prova, serà la de “fer el recorregut tots els cops que pugui durant els pròxims mesos, perquè m’ho vull conèixer pam a pam”. “Si ho fes 20 cops, doncs molt millor. Ahir, mentre corria a Bombers pensava mentalment al circuit de la marató de B10, ja que tenen molts trams comuns”, assegura el maratonià. Entre d’altres opcions per finalitzar la posta a punt de cara a Barcelona 2010, Chema Martínez està mirant l’opció de venir a entrenar les darreres 2 o 3 setmanes a Barcelona per continuar preparant-se per estar al més alt del podi a la cita atlètica més important de l’any.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.