1a CRONOMILLA DE LES ROQUES BLANQUES

0
449

Prèvies: 24 abril / 11 juliol 2010 Final: 26 setembre 2010 Hora: 9h Can Candi – Terrassa
La Secció Excursionista de la Unió Atlètica Terrassa, TerraRunners, organitza pel proper 24 d’abril, una Cronomilla a Can Candi de Terrassa. Es tracta de pujar al cim d’una petita muntanya el més aviat possible És la 1a cursa de 3 proves que es faran per poder aconseguir classificació final en la Cronomilla. El recorregut té una distància de 1800m i, amb un desnivell de 110m. Les dues curses prèvies classificaren als participants per a la sortida de la Cursa Final. Els corredors fan la sortida individual amb una diferencia de 30 segons uns d’altres.| La competició és molt diferent a les conegudes curses en ruta, però permet al públic un seguiment molt a prop de l’esdeveniment esportiu. Les incripcions presencials es poden realitzar a: Unió Atlètica Terrassa c/ Badalona 4 08223 –Terrassa Esports Kñera c/ dels Voluntaris 73 08225-Terrassa S’admeten inscripcions a la direcció E-mail següent: terrarunners@gmail.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.