SEGONA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA

0
550

El passat cap de setmana, 17 i 18 d\’abril, s\’ha celebrat la segona jornada de la Lliga Catalana de Clubs 2.010, on han quedat definides les classificacions per a disputar la Jornada Final que se celebrarà el proper diumenge 2 de maig. A l\’encontre de la Primera Categoria disputat a El Prat, el Futbol Club Barcelona ha estat el primer classificat tant a la categoria masculina com en la femenina, i a l\’encontre disputat a Palafrugell, la victòria ha estat pel CA Laietània en homes, i per l\’Agrupació Atlètica de Catalunya en dones. A la Segona Categoria masculina, els vencedors han estat el CA Mollet al Grup A i la Unió Colomenca At. en el Grup B. A la Tercera Categoria masculina la victòria de la segona jornada ha estat per CA Nou Barris i el CE Penedès.| Per últim, la victòria dels encontres corresponents a la Segona Categoria femenina han estat pel GA Lluïsos de Mataró i pel CA Castellar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.