SEGONA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA

0
372

El passat cap de setmana, 17 i 18 d\’abril, s\’ha celebrat la segona jornada de la Lliga Catalana de Clubs 2.010, on han quedat definides les classificacions per a disputar la Jornada Final que se celebrarà el proper diumenge 2 de maig. A l\’encontre de la Primera Categoria disputat a El Prat, el Futbol Club Barcelona ha estat el primer classificat tant a la categoria masculina com en la femenina, i a l\’encontre disputat a Palafrugell, la victòria ha estat pel CA Laietània en homes, i per l\’Agrupació Atlètica de Catalunya en dones. A la Segona Categoria masculina, els vencedors han estat el CA Mollet al Grup A i la Unió Colomenca At. en el Grup B. A la Tercera Categoria masculina la victòria de la segona jornada ha estat per CA Nou Barris i el CE Penedès.| Per últim, la victòria dels encontres corresponents a la Segona Categoria femenina han estat pel GA Lluïsos de Mataró i pel CA Castellar.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.