L’Ultra-Trail Serra de Tramuntana acaba amb 146 finishers, dels 200 total d’inscrits

0
574

Aquesta prova d’ultra resistència que travessa longitudinalment tota la Serra de Tramuntana a Mallorca des de Pollença fins a Andratx per la ruta de la pedra en sec te un recorregut de 103 quilòmetres i més de 4300 metres de desnivell positiu acumulat. Els guanyadors de l’edició de 2010 en categoria masculina són Miquel Capó, Toni Calderón i Xavi Manso i Julia Böttger, Montse Sisteré i Angie Rigo en categoria femenina.| Paral·lelament s’ha fet el Petit-Trail Serra de Tramuntana de 52 quilòmetres des de Deià fins a Andratx. En aquesta prova els guanyadors en categoria masculina són Gabriel Garcia Tato, Toni Gran i Xavier Gil i Amaranta Ripoll, Ester Terricabras i Natalia Recio en categoria femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.