NIT DE L’ATLETISME CATALÀ

0
314

Aquest divendres 16 d’abril, s’ha celebrat la dinovena edició de la “NIT DE L’ATLETISME CATALÀ” a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona. Ha estat una Nit plena d’emocions on la Federació Catalana d\’Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.009 han estat per a Jesús Àngel Garcia Bragado i Natàlia Rodríguez. També s’ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats, i als atletes que han batut un rècord de Catalunya.| Els Clubs han rebut els trofeus dels Campionats de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. Aquest any la Federació ha volgut retre homenatge a Jordi Garcia, en l’efemèride dels 30 anys que va aconseguir la Medalla d\’Or al Campionat del Món Júnior de Cros. També van rebre Distinció Especial els entrenadors Llorenç Cassi i Hans Ruf pel seu espectacular treball durant tota una vida dedicada a l’atletisme, primer com atletes i després com a entrenadors amb brillantíssims resultats. A l’apartat dedicat als jutges, es va fer lliurament de la Insígnia d’Argent als jutges amb 25 anys en actiu a Laureà Plà i Àngels Vinyals, també es va fer entrega de la Placa al Mèrit Domingo Casillas al Jutge Guillem Montagut, per la seva dedicació i trajectòria, i Jutge de l\’Any a José Ramón Salas. Per últim, destacar que la Federació Catalana d\’Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement i públic agraïment a l’entitat l\’Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.