La Mitja Marató de Lleida-Balàfia espera 2.000 atletes

0
430

La MitjaMarató i la Cursa Popular de Balàfia, que el pròxim 25 d’abril compliran el divuitè aniversari, respectivament, esperen una participació pròxima als 2.000 atletes en una edició que tindrà com a principal novetat el canvi de traçat. | L’organització, l’associació de veïns de Balàfia, ha previst que la cursa passi per diferents zones de la ciutat recentment inaugurades, com la Llotja i el pont de Príncep deViana, que acollirà la primera prova atlètica des de la seua obertura fa just una setmana. Les dos curses tindran sortida i arribada al Centre Cívic de Balàfia i compartiran traçat durant els primers 7 quilòmetres de la Cursa Popular, i la Mitja Marató, de 21,097 quilòmetres, arribarà fins al nucli urbà de Torrefarrera. Com a novetat aquest any, els punts quilòmetres seran “petites obres d’art”, segons va reconèixer el president de l’associació de veïns de Balàfia, ja que són obra del taller de manualitats de la mateixa associació. Paral·lelament se celebraran la Caminada Saludable de la Mitjana, que compleix la quar- ta edició i arribarà fins a la Mitjana, per retornar al punt de partida, i la tercera Fira de l’Esport i la Salut, on els participants i aficionats podran conèixer el seu índex de massa cor- poral, fer-se analítiques bàsiques com la glucosa i rebre consells sobre alimentació i vida saludable.Aquest any també hi haurà un podòleg que farà exploracions gratuïtes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.