No al carnet del corredor de la RFEA

0
506

Els corredors populars representats per l\’associació corredors.cat han dissenyat un dorsal per portar a partir d\’ara a totes les curses en senyal de protesta pel carnet del corredor, que no aporta cap interès als populars, sinó un benefici econòmic a la rfea, que mai fins ara s\’havia preocupat d\’aquest moviment social. A Catalunya ja existeix una Lliga de 120 curses que permet seguir les activitats de tots els participants, un altre lliga per a les curses de Ponent, una challenge de 10k que inclou 7 curses de 10K i un complet rànquing de temps i està començant una challenge de 21K. Aquest dorsal es repartirà a la part exterior de la Fira del corredor de la cursa de Bombers (estació del nord), per tal d\’iniciar en aquesta cursa l’ús d\’aquest dorsal, afegit al de cada cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.