Campionat d´Europa per a Veterans de Muntanya

0
541

Com saps el proper 16 de maig es farà a Cerdanyola el Campionat d´Europa per a Veterans de Muntanya. Les inscripcions ja estan tancades …..però hem considerat oportú pels atletes catalans i no catalans, els quals vagin a prendre part a la Competició, fer un entrenament -inspecció del què serà el recorregut del Campionat.
Dia de l´entrenament : Dissabte 24 d´abril 2010. Hora: 10 h. Lloc de trobada: Instal.lacio esportiva del camp de futbol de Les Fontetes ( P. Horta s/n.). | És el mateix lloc de la sortida i arribada de les Curses de Collserola i les 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola. Temps aprox. en fer el recorregut: 1 hora ( jogging) Direcció de l´entrenament: Xavi Mimó ( President del C.A. Cerdanyola)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.