Campionat d´Europa per a Veterans de Muntanya

0
346

Com saps el proper 16 de maig es farà a Cerdanyola el Campionat d´Europa per a Veterans de Muntanya. Les inscripcions ja estan tancades …..però hem considerat oportú pels atletes catalans i no catalans, els quals vagin a prendre part a la Competició, fer un entrenament -inspecció del què serà el recorregut del Campionat.
Dia de l´entrenament : Dissabte 24 d´abril 2010. Hora: 10 h. Lloc de trobada: Instal.lacio esportiva del camp de futbol de Les Fontetes ( P. Horta s/n.). | És el mateix lloc de la sortida i arribada de les Curses de Collserola i les 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola. Temps aprox. en fer el recorregut: 1 hora ( jogging) Direcció de l´entrenament: Xavi Mimó ( President del C.A. Cerdanyola)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.