MITJA MARATÓ DE TOSSA DE MAR

0
460

La localitat marítima de Tossa de Mar, acollirà el proper diumenge 25 d’abril la segona edició de la Mitja Marató d’ aquesta població. A partir de les 10h del matí i des del Passeig Marítim de la vila gironina, es donarà el tret de sortida d’aquesta cursa de 21 km. Aquelles persones interessades en participar-hi, poden inscriure’s a través de la pàgina web de l’esdeveniment, www.mitjatossademar.com, i passar a recollir la seva bossa del corredor el mateix dia de la cursa, a partir de les 7.30h del matí per la zona esportiva Anna Esteve Llach de Tossa de Mar.| La data límit per efectuar la mateixa, serà el proper dijous 22 d’abril. Al llarg del mateix dia, tots els corredors tindran a la seva disposició un servei de guarda-roba,dutxes, jacuzzi i servei de recuperació i massatges. Per a més informació, podeu consular la pàgina web www.mitjatossademar.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.