MITJA MARATÓ DE TOSSA DE MAR

0
313

La localitat marítima de Tossa de Mar, acollirà el proper diumenge 25 d’abril la segona edició de la Mitja Marató d’ aquesta població. A partir de les 10h del matí i des del Passeig Marítim de la vila gironina, es donarà el tret de sortida d’aquesta cursa de 21 km. Aquelles persones interessades en participar-hi, poden inscriure’s a través de la pàgina web de l’esdeveniment, www.mitjatossademar.com, i passar a recollir la seva bossa del corredor el mateix dia de la cursa, a partir de les 7.30h del matí per la zona esportiva Anna Esteve Llach de Tossa de Mar.| La data límit per efectuar la mateixa, serà el proper dijous 22 d’abril. Al llarg del mateix dia, tots els corredors tindran a la seva disposició un servei de guarda-roba,dutxes, jacuzzi i servei de recuperació i massatges. Per a més informació, podeu consular la pàgina web www.mitjatossademar.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.