Cursa Bombers 2010

0
691

Ja queda poc, estàs a la recta final de la Cursa Bombers. El proper 18 d’abril, ens veurem a l’altre costat.
Aquí podràs recollir la teva samarreta-dorsal, amb la que hauràs de córrer el proper 18 d’abril. No t’oblidis de portar:
• El comprovant d’inscripció. • El DNI o un altre document oficial acreditatiu. • El justificant de marca del darrer any si has escollit un dels calaixos de sortida que no sigui el de “més de 60’ o 1ª participació”. • El teu xip groc ChampionChip si així ho vas indicar a l’inscriure’t. | Si no t’agraden les aglomeracions, evita anar al principi de la Fira. Allà mateix, també podràs analitzar la teva petjada amb els experts del Centre de Podologia Martín Rueda per saber si ets un runner pronador, supinador o neutre. Reserva cita abans que s’esgotin les sessions. I si et cal una empenta per preparar-te els dies previs a la Cursa Bombers, et proposem vàries opcions: participa en la darrera LUNARUN del proper dimecres; suma quilòmetres en el repte de Nike+ Run for (RED), al mateix temps que corres contra la SIDA a l’Àfrica; i no et perdis el darrer entrenament del dissabte 17 d’abril al Parc de la Ciutadella perquè Marta Domínguez, Natalia Rodríguez, Nuria Fernández i Jessica Augusto hi seran per córrer amb tu. A més, per un petit gest en favor del reciclatge, AMBILAMP t’obsequiarà amb una ronyonera. Només has d’anar a l’estand d’AMBILAMP durant la Fira del Corredor o el mateix dia de la cursa a la zona de sortida i entregar una bombeta de baix consum o un florescent fos per rebre a canvi el teu regal. Aquí tens més informació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.