Banyoles darrera jornada de la Lliga de duatlons de carretera

0
793

Aquest diumenge a partir de les 10 del matí Banyoles acull la vintena edició del seu duatló de carretera , és la duatló més antiga de tot Catalunya i enguany la darrera jornada de la Lliga Nacional de l’especialitat , així mateix és la prova amb les distancies més llargues de totes les celebrades fins ara , la competició començarà amb una cursa a peu de 10 quilòmetres , seguits de 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar amb la darrera cursa a peu de 5 quilòmetres.Sota la organització del Ajuntament de Banyoles el centre neuràlgic queda establert al Parc de la Draga al voltant del Pavelló Poliesportiu

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.