Triomfs de Ricard Fernández i Hasna Bahom a les Run10 Mediterranean Series de Platja D’Aro

0
2048

Ricard Fernández s’ha col∙locat líder del circuit masculí a una prova a la qual els favorits no van donar lloc a les sorpreses i es van imposar còmodament
L’atleta de Canet de Mar Ricard Fernández (Canet Race 10K) ha aconseguit una còmoda victòria a la segona prova de les Run10 Mediterranean Series, celebrada aquest matí a la localitat gironina de Platja D’Aro. Amb aquest triomf, Fernández s’ha fet amb el liderat de la classificació general del circuit de curses i continua demostrant el seu gran moment de forma a aquest inici de 2010. La prova femenina ha estat dominada a plaer per Hasna Bahom (AA Catalunya), que s’ha imposat amb tres minuts d’avantatge a la segona classificada, la francesa Theate Francase.| Ricard Fernández s’ha escapat des dels primers compassos de la prova de la resta de corredors al costat del seu company d’equip, el marroquí Anouar Marouan. La dupla ha passat l’equador de la cura a bon ritme i ha estat en aquest moment quan Fernández, campió d’Europa Júnior al 1993 de 10.000 metres, ha decidit marxar‐se tot sol al capdavant de la prova. Les forces no l’han fallat i ha creuat la línia d’arribada situada davant del Palau d’Esports i Congressos de Platja D’Aro. Aquesta marca (33:42) ha fet que Fernández quedés “molt content per agafar el liderat de la general de les Run10 Mediterranean Series gràcies a la meva regularitat”, ja que havia signat la segona posició a la prova celebrada quinze dies abans a Roses. La tàctica posada en pràctica pels corredors del Canet Race 10K ha sortit a la perfecció, ja que Marouan ha signat el doblet pels del Maresme amb els seus 34:41. El tercer calaix del podi masculí ha estat per Hugo Figueras, que va finalitzar la prova amb un registre de 35:08. Per la seva banda, la prova femenina ha estat un autèntic monòleg de la fondista Hasna Bahom, que no ha tingut rival per endur‐se la victòria. La corredora marroquí, que no tenia previst competir a la jornada d’avui, ha forjat el seu triomf després d’escapar‐se en solitari des dels primers metres i ha finalitzat els 10 quilòmetres amb un registre de 39:17. Bahom ha sumat el triomf aconseguit avui a una llarga llista de victòries a la present campanya iniciada a la Cursa de la Mercè i continuada, entre moltes altres, a la Mitja Marató de Terrassa, la Mitja Marató de Berga, la Cursa de Sant Boi o la Mitja Marató de L’Anoia. La segona classificada ha estat la francesa Theate Francase amb 42:11 i el tercer lloc va ser per Luisa Perales, que va entrar a l’arribada amb 45:46. Les Run10 Mediterranean Series tindran la seva tercera prova el dia 2 de maig a Canet de Mar, per continuar amb les dues darrers cites a Comarruga (9 maig) i Cubelles (16 maig). El denominador comú de totes les curses del circuit és la distància de 10 quilòmetres i la seva disputa a localitats costaneres catalanes. Tots aquells que prenguin part a tres o més curses tindran un descompte especial i els que competeixin a les cinc rebran un record exclusiu per la seva fidelitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.