LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
445

Aquest cap de setmana ha començat la Lliga Catalana de Clubs 2.010 amb la celebració de la Primera Jornada classificatòria d\’aquest campionat autonòmic per equips. A la Primera Categoria, el Futbol Club Barcelona s\’ha imposat a l\’encontre celebrat a Terrassa tant a la categoria masculina com a la femenina. A l\’encontre celebrat a Vic, el vencedor ha estat el Club Atlètic Vic en homes, i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya en dones.| El proper cap de setmana, 17 i 18 d\’abril se celebrarà la corresponent Segona Jornada amb el restant mig programa atlètic per a disputar, i que decidirà l\’agrupament de la participació en la Fase Final pels diferents clubs participants en les diferents categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.