Èxit de participació al X Cros de Muntanya de Can Caralleu amb un total de 347 atletes

0
552

El passat dissabte 10 d’abril Can Caralleu va acollir la desena edició del Cros de Muntanya, l’únic que s’organitza dins de la ciutat de Barcelona. La cursa va comptar amb la participació de 347 atletes, 100 més que l’any passat. A més, l’organització va exhaurir uns dies abans els 400 dorsals que havia posat com a límit. Totes dues xifres representen un nou rècord en la història del Cros.| La cursa es va fer com sempre per un circuit de muntanya tot i que enguany la distància es va escurçar fins a 9,5 quilòmetres a causa del passat temporal de vent i neu que va provocar la caiguda d’alguns arbres en el recorregut habitual de la prova. La sortida dels atletes es va fer a l’hora esperada i un cop més, el Cros va comptar amb una alta participació. El guanyador de la cursa d’enguany en categoria masculina va ser Carles López Ramírez de Vertic Runners amb un temps de 42’40’’ mentre que en categoria femenina la guanyadora va ser Meritxell Llinas Pons del club CEUEUTIL amb una marca de 53’59’’. Més informació Classificacions del Cros de Muntanya 2010 Si necessiteu més informació us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Comunicació de la Fundació Claror Fundació Claror Àrea de Comunicació Tel. 93 476 13 92 // Fax: 93 47613 96 cristiango@claror.net www.claror.cat(/cancaralleu.htm

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.