CONFERENCIA L’ENTRENAMENT DE FONS EN EL CORREDOR POPULAR

0
4145

Aquest any 2010 el club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega estem de celebració, perque complim deu anys de la fundació del nostre club. El passat mes de març vam encetar un cicle de conferències amb persones vinculades amb l’esport que continuem durant aquest mes d’abril. El proper divendres dia 23 d’abril, dia de Sant Jordi, a dos quarts de nou del vespre (20,30 h), a la sala polivalent del Centre d’Entitats de Tàrrega (C/Segle XX, 2) tenim la propera cita, aquest cop amb en Quim Erta, entrenador nacional d’atletisme, que ens parlarà de “l’entrenament de fons en el corredor popular” | La figura de l’entrenador és la d’una persona desconeguda que actua a l’ombra del corredor i del que mai no es coneix ni el seu nom, ni els seus mèrits. En Quim Erta es entrenador estatal d\’atletisme, tècnic esportiu superior d’atletisme, tècnic esportiu del programa d\’alt rendiment esportiu de catalunya (ARC), coordinador d\’atletisme de la residència d\’esportistes \”Màrius Torres\” de Lleida, director Tècnic de la secció d\’atletisme del CEACA de Tàrrega, adjunt al sector de mig fons, fons i marxa del Comitè Tècnic de la FCA, membre de la Comissió de Cros de la Federació Catalana d\’Atletisme. Entre el 1981 i 1990 va ser atleta de l\’AD Antorcha, el FC Barcelona, l’AA L\’Hospitalet i el CA Vic, assolint els titols de campió de Catalunya Absolut de 200 i 400 m.ll. i campió d\’Espanya Absolut de 4x100m.ll. i 4x400m.ll. amb marques de: 10\”6 (100 m.ll.), 21\”3 (200 m.ll.) i 47\”5 (400 m.ll.). Si voleu conèixer el seu curriculum esportiu ho podeu fer a través de la nostra web (www.fondistestarrega.com) o del seu blog ( http://quimerta.blogspot.com). Aquesta conferència serà el lloc ideal per preguntar tot alló que volem saber sobre l’entrenament, quin és el més adequat al temps, al nostre cos,… i donar significat a algunes paraules com Fartleck, Interval Trainnig, series,… Podrem preguntar tot alló que mai ens hem atrevit a preguntar i en Quim ens guiarà sobre què hem de fer, i què no hem de fer…. en la nostra preparació per a còrrer. Una xerrada que, a ben segur, serà didàctica i participativa. En acabar tindrem el nostre habitual i tradicional “pica-pica”. Esperem comptar amb la vostra assistència. Recordeu que les conferències se celebraran puntualment a la sala Polivament del Centre d’entitats, carrer Segle XX, 2 de Tàrrega Aprofitem també per recordar-vos que ja hem obert el periode d’inscripcions a la nostra cursa, el X Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega-3r Memorial Eduard Garcia Piqué, que es celebrarà el proper diumenge dia 9 de maig de 2010 i que comptarà amb la participació de mes de mig miler d’atletes d’arreu de l’estat espanyol. A data d’avui el ritme d’inscripcions es molt alt i fa preveure que s’acabaran abans de la data prevista. Podeu fer la vostra inscripció a través de la nostra web www.fondistestarrega.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.