CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ (Jornada prèvia)

0
361

El CG Tarragona bat el Rècord de Catalunya de 3 x 600 Aleví Femení
Aquest dissabte 10 d\’abril s\’ha celebrat la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí a l\’Estadi Municipal de Mataró. Ha estat una matinal atlètica caracteritzada per una gran participació, on els diferents clubs catalans han format més d\’un miler d\’equips de relleus a les diferents categories. Cal destacar l\’actuació del Club Gimnàstic de Tarragona (C.Matas-N.Oyonate-I.Cherta) que ha establert un nou rècord de Catalunya de 3X600 metres amb una marca de 5\’49”9 a la categoria aleví femení.| Fotos atletisme.cat. Els clubs classificats disputaran la Jornada Final el proper dissabte 17 d\’abril a Castellar del Vallés.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.