CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ (Jornada prèvia)

0
441

El CG Tarragona bat el Rècord de Catalunya de 3 x 600 Aleví Femení
Aquest dissabte 10 d\’abril s\’ha celebrat la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí a l\’Estadi Municipal de Mataró. Ha estat una matinal atlètica caracteritzada per una gran participació, on els diferents clubs catalans han format més d\’un miler d\’equips de relleus a les diferents categories. Cal destacar l\’actuació del Club Gimnàstic de Tarragona (C.Matas-N.Oyonate-I.Cherta) que ha establert un nou rècord de Catalunya de 3X600 metres amb una marca de 5\’49”9 a la categoria aleví femení.| Fotos atletisme.cat. Els clubs classificats disputaran la Jornada Final el proper dissabte 17 d\’abril a Castellar del Vallés.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.