TOT A PUNT PER LA 33A CURSA POPULAR I LA 16A CURSA DE FONS A L\’ERMITA DE SANT JOSEP DE MONTBLANC

0
408

Ja estan obertes les inscripcions de la 16a Cursa de Fons a l\’ermita de Sant Josep i a punt les curses a l\’ermita de Sant Josep, que a més de la cursa de fons, inclou la cursa popular que aquest any arriba a la 33ena edició. Les curses tindran lloc el proper dissabte 1 de maig. Tota la informació de les mateixes pot trobar-se a la pàgina web del club| La presentació de les curses tindrà lloc el divendres 16 d\’abril a les 8 del vespre a la sala d\’actes del museu Arxiu. Aprofitarem per presentar el llibre \”Córrer per ser feliç. 42 motius i 195 raons per córrer\” d\’Arcadi Alibés. La presentació anirà a càrrec del mateix autor. Arcadi Alibés és periodista, presentador d\’esports al 33 i a TV3. En motiu de les seves 100 maratons, ha escrit aquest llibre on ens explica l\’èpica i la filosofia de la cursa, la mentalitat dels corredors, les experiències més insòlites i, alhora, a través de les seves vivències, ens ofereix un manual pràctic per córrer maratons, just abans de disputar la que va ser la seva marató número cent.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.