El VIII Cros de Muntanya de Can Caralleu se celebra el dissabte 10 d’abril

0
2229

El proper dissabte 10 d’abril se celebra a Barcelona la VIIIª Edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu, l’únic cros de muntanya que s’organitza dins de la ciutat de Barcelona. El nombre d’atletes inscrits per a la cursa és de 400, xifra màxima de dorsals fixada per l’organització. La sortida, comuna per a totes les categories, tindrà lloc a les 10.30 hores a Can Caralleu i el repartiment de premis es farà a partir de les 12.45 hores.| El recorregut és de 10,5 quilòmetres i la cota màxima és Sant Pere Màrtir amb 391 metres. El desnivell total és de 1.340 metres i el desnivell positiu és de 670 metres. El punt de sortida del Cros és al camp de futbol i la pista de tartà de Can Caralleu, tot seguit es passa pel Parc de l\’Oreneta fins arribar al Bosc de Can Setmenat. Després els participants arribaran al punt més alt de la carrera, el Turó d\’en Cors per després començar la baixada per la carretera de les Aigües que els portarà de nou a les instal·lacions de Can Caralleu, punt d\’arribada del recorregut. Més informació Mapa – Perfil Cursa Fotos del Cros de Muntanya de 2009 Vídeo del Cros de Muntanya 2009

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.