1r Canet Race 10km 2010

0
443

1r Canet Race 10 km 2010, una cursa urbana que es farà al maig
logotip Canet Race L\’Ajuntament de Canet, a través de l\’Àrea d\’Esports, i la Diputació de Barcelona, col·laboren amb l\’entitat local Canet Race, en l\’organització d\’una cursa urbana de 10 km que es farà el 2 de maig pel terme municipal de Canet. S\’hi pot inscriure tothom que hagi nascut abans de l\’any 1995, és a dir, és una cursa per a majors de 16 anys. El recorregut es farà íntegrament per la zona urbana de Canet. La sortida i l\’arribada són al mateix punt, al carrer Ample, davant de l\’Ajuntament i es passarà per les principals vies urbanes del poble. El termini màxim per fer les inscripcions és el 30 d\’abril. S\’han de fer abans de la cursa, a través del web www.championchip.cat.| La inscripció té un cost de 12 euros per als qui disposin del xip groc propi, el dispositiu que permet fer el control de temps i de pas de cada corredor. Sense xip propi, la inscripció té un cost de 15 euros. I hi ha una oferta especial d\’inscripció més xip groc per 20 euros. La previsió és que la cursa es pugui dur a terme en un temps màxim d\’1 hora i 30 minuts. Per això, qui passi d\’aquest temps no s\’inclourà a la classificació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.