El CAM espera més de 300 atletes al català universitari

0
476

Manresa acull per segona vegada aquesta competició, on els participants busquen la mínima per als
El Club Atlètic Manresa organitza per a aquest dissabte, 10 d\’abril, el Campionat de Catalunya Universitari, que reunirà més de 300 atletes de les diferents universitats de Catalunya. El campionat tindrà lloc de les 10 del matí a les 5 de la tarda a l\’estadi municipal d\’atletisme del Congost. És el segon any consecutiu que, en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, el CA Manresa es converteix en la seu del campionat, una competició on els atletes participants intentaran aconseguir la marca mínima per classificar-se per al campionat estatal universitari, que se celebrarà el 8 i 9 de maig a Cadis.| Sis grans cites en un any En menys d\’un mes, l\’entitat manresana haurà afrontat tres organitzacions esportives d\’alt nivell. El campionat de Catalunya de 10.000 metres en pista va tenir lloc el 13 de març i la tercera edició de la Cursa de Muntanya de Manresa va celebrar-s\’hi el 28 també de març. Les cites del CA Manresa no s\’acaben, però, amb el català universitari, sinó que continuaran, el 25 d\’abril, amb la competició de Primera Divisió femenina, en què les amfitriones s\’enfrontaran al Tenerife i al Medilast-Lleida i, el juliol, amb el Memorial Julio Álvarez de llançaments. A la tardor, els 10 km urbans de Manresa, que en aquesta setena edició seran campionat de Catalunya de 10.000 ruta, completaran un calendari amb sis compromisos destacats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.