Revista MARATHON d’ABRIL: ESPECIAL de la MARATÓ de BARCELONA

0
2624

El titular de la portada “RÈCORD de RECORDS” resumeix la temàtica principal del número d’abril. La prova d’enguany ha assolit diverses fites que la fan molt especial: RÈCORD d’atletes inscrits (12.162). RÈCORD d’atletes arribats a meta (10.124). RÈCORD en la marca del guanyador que, ara per ara, és la millor d’Espanya. RÈCORD de públic animant als corredors. MÉS estrangers que mai. Els SIS primers arribats amb registres per sota de 2:09. Tot això ha decidit als membre de la Redacció de MARATHON a dedicar les tres principals cròniques a la competició del passat 7 de març.
Aquestes són:
A) La prova entra en una nova etapa amb l’objectiu dels 20.000 participants.
B) La marca de Jackson Kotut situa la prova en el mapa de les maratons europees.
C) Entrevista a Bep Solé, director de la competició.| A partir d’aquí les “ANÈCDOTES”: L’aniversari de 100 maratons de l’Arcadi Alibés i la proposta de fer 365 maratons en 365 dies de l’atleta belga, Stefaan Engels. Tot farcit de fotos de corredors populars en un exemplar a TOT COLOR. |
A l \’apartat de CATALUNYA trobareu els comentaris de les següents proves: Marxa de Vilobí d’Onyar, Cursa de Puigverd de Lleida, Mitja Marató de Banyoles, Cursa d’Orientació a Montjuïc, Cursa de 10 km Vila de Sant Boi, Mitja Marató de Cambrils, Mitja Marató de Balaguer, Mitja Marató de Berga, Mitja Marató de Gavà-Castelldefels-Gavà i les 5 Milles Femenines de Valldoreix. A les pàgines centrals, com és habitual, el CALENDARI de les properes proves populars de finals d’ABRIL i de tot el mes de MAIG, on la nostra col•laboradora, Alèxia, ens ofereix més de 90 propostes diferents (altre rècord!!) amb les dades bàsiques de cada prova i un telèfon de contacte. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista us podeu fer subscriptors per la web a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: Subscripció per tot la resta de l’any 2010 + la bandolera del fondista + un pantalon de córrer per 40 euros. I recordeu que els subscriptors reben el Calendari Petit de Butxaca de les proves del 2011 de forma preferent a començaments de l’any i que poden participar al sorteig bimensual de material esportiu “marathombola”.
Per consultes teniu l’email: revistamarathon@yahoo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.