La Canet Race 10KM i Marc Roig aproven el recorregur definitiu

0
403

Segueixen ultimant-se més detalls d’aquesta primera edició “Canet Race 10KM”, després de que Victor Morente inaugurés el plaç d’inscripció i de que la “Mediterranean Series” comptés amb ella pel seu calendari 2010, ara arriba el torn de la presentació del recorregut definitiu. Gràcies a un últim test realitzat fa uns dies, les dos voltes de 5km a la localitat de Canet de Mar han sigut confirmades pels responsables de la proba amb el vist i plau d’un dels Atletas Catalans més en forma del moment.
Marc Roig, actual Campió de Catalunya de Mitja Marató, va aprofitar el seu dia de rodatge suau per aprovar un recorregut que pot agradar molt als corredors que participin el proper dia 2 de Maig. | Una doble visita per tota la Ruta Modernista de canet de Mar, visitant edificis emblemàtics com son l’Ajuntament i Can Floris a la zona de Sortida, la Casa Museu Domènech i Montaner al encreuament de les Rieres principals, o el mateix Santuari de la Misericòrdia, serà juntament amb les magnífiques vistes de les zones mes elevades del poble y a un desnivell que es presenta molt favorable per assolir una bona marca, molts motius per tenir la màxima satisfacció només creuar la linea d’arribada. Marc Roig: “Avui hem aprofitat el rodatge setmanal per provar el recorregur definitiu de la canet Race 10KM. Personalment penso que aquests 5km seran molt especials per els inscrits, apart de recórrer llocs emblemàtics del poble i altres zones amb increibles vistes, els continus desnivells faran que la tàctica de cadascú sigui molt important, ja sigui per conèixer el primer guanyador o per fer una bona marca personal. Avui hem rodat suau, comentant el traçat amb els companys del Canet Race i TR Running, i ens hem sorprès al baixar dels 44 minuts… La zona de descens, els últims 3km de cada volta seran fonamentals, crec que ajudaran a que es vegin bones marques, ja que la zona que puja penalitza molt menys…” El Club que dóna nom a aquesta primera cursa urbana de Canet de Mar, el Canet Race 10KM, presentarà en breu més novetats i ofertes per als inscrits, com uns importants obsequis a la linea d’arribada, regals importants pels guanyadors, així com zones d’aparcament definitives i combinacions de transport públic, centrades principalment amb la estació de Ferrocarrils Catalans, molt propera a la zona de sortida i arribada i una bona opció per els que es desplacin des de l’àrea metropolitana de Barcelona Veure recorregut i Galeria fotogàfica www.trrunning.com Realitzar inscropcions i consultar inscrits www.championchip.cat Mediterranean Series 2010 http://www.run10.net/ Palmares Marc Roig 2010 • Mitja Marató, Barcelona, 1h.04:57 (2º clas) • Campeió de Catalunya de M. Marató, Calella, 1h.06:22 Primer atleta no Africà a la Marató de Barcelona, 2h.18:53 (15º clas) •Millor marca 10KM Ruta, Basilea, 29:59 Visita el Blog de Marc Roig http://carrerasdelmundo.blogspot.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.