ES POSEN A LA VENDA LES ENTRADES DE BARCELONA 2010

0
512

Des del mes de setembre ja s’han venut més de 8.000 abonaments de tres o de sis dies Barcelona, 31 de març de 2010
Es posen a la venda les entrades soltes per presenciar el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. Amb aquesta darrera fase, que arranca l’1 d’abril i que conclourà durant els dies del mateixa Campionat, es completa el cicle programat pel departament de venda d’entrades. Al setembre va començar el període de venda dels abonaments de sis dies i al desembre, el dels abonaments de tres jornades, que bé poden ser pels tres primers dies del programa atlètic o pels tres últims.| Els preus de les entrades individuals, en la mateixa línia que els abonaments, són molt assequibles. L’assistència a una jornada completa va des dels 10 euros que costa una localitat a la zona 4 als 80 de la zona preferent, la 1. Les entrades serviran per presenciar les proves del matí i de la tarda, encara que també sortiran a la venda, a preus molt reduïts (3 euros a les zones 4 i 3, 5 euros a la 2 i 10 a la 1), entrades únicament per les sessions matinals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.