Vèrtic Running Camp del 16 al 18 d\’abril a la Cerdanya

0
310

El cap de setmana del 16 al 18 d\’abril se celebrarà el 2n Vèrtic Running Camp, un campus de curses de muntaya organitzat per Vèrtic i dirigit per Ricard Vila ( entrenador i preparador físic ). El Campus, prenent com a base l\’Hotel Puigcerdà, constarà de tres entrenaments temàtics a realitzar per diferents entorns de la Cerdanya i de xerrades tècniques en les quals prendrà part l\’Agustí Roc corredor del Salomon Santiveri Outdoor Team i campió del món de curses de muntanya en tres ocasions.| Inscripcions: les inscripcions cal formalitzar-les enviant un mail a verticrunners@gmail.com i fent el corresponent pagament de l\’import abans del 7 d\’abril. Places molt limitades per rigurós ordre d\’inscripció. Pots consultar més informació de les inscripcions, preus, horaris i altres detalls del campus aquí .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.