Vèrtic Running Camp del 16 al 18 d\’abril a la Cerdanya

0
458

El cap de setmana del 16 al 18 d\’abril se celebrarà el 2n Vèrtic Running Camp, un campus de curses de muntaya organitzat per Vèrtic i dirigit per Ricard Vila ( entrenador i preparador físic ). El Campus, prenent com a base l\’Hotel Puigcerdà, constarà de tres entrenaments temàtics a realitzar per diferents entorns de la Cerdanya i de xerrades tècniques en les quals prendrà part l\’Agustí Roc corredor del Salomon Santiveri Outdoor Team i campió del món de curses de muntanya en tres ocasions.| Inscripcions: les inscripcions cal formalitzar-les enviant un mail a verticrunners@gmail.com i fent el corresponent pagament de l\’import abans del 7 d\’abril. Places molt limitades per rigurós ordre d\’inscripció. Pots consultar més informació de les inscripcions, preus, horaris i altres detalls del campus aquí .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.