GARCIA BRAGADO TRIOMFA A TÀRREGA

0
460

Va ser el passat divendres 26 de març, dia de celebració d’un dels actes centrals dels 10e aniversari del club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega. L’atleta Jesús Àngel Garcia Bragado va oferir una conferencia al Centre d’Entitats de Tàrrega sota el titol de “la vida del corredor d’elit”. El resultat va ser contundent: sala atapeida de gom a gom amb gairebé un centenar d’amants de l’atletisme del mes alt nivell mundial, interes per coneixer de primera mà els comentaris del conferenciant i ganes de fotografiarse amb aquest geni i figura.| Recordem que Garcia Bragado es un corredor que practica la modalitat de la marxa atlètica amb un palmares espectacular: Campió del món e 50 km marxa l’any 1993 a Stutgard, Subcampió del món l’any 1997 a Atenes, Subcampió del món l’any 2001 a Edmonton, medalla de bronze l’any 2009 als campionats del món a Berlin sent el millor atleta espanyol masculí i aconseguint aquesta medalla amb 39 anys. Ademés destaca la seva participació en cinc Jocs Olimpics. Per tancar aquesta impecable carrera atletica afegirem que va ser proclamat el passat any 2009 com a millor atleta espanyol. Garcia Bragado ens explicà com viu un esportista d’elit, els seus esforços, els seus sacrificis i com no, les seves satisfaccions i anècdotes. La seva xerrada va ser amena i participativa i ens va aportar algunes de les claus màgiques per a poder allargar la nostra vida com a corredors, tal i com ell ens porta demostrant desde fa més d’una dècada, mantenint-se en el mes alt de l’elit de l’atletisme mundial. La seva visita a la nostra ciutat va aixecar passions en els mes veterans i de ben segur que serà recordada durant molt de temps. A més de la xerrada vam presentar a tots els socis i simpatitzants del club d’atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega, el X quart i mitja marató ciutat de Tàrrega-3r Memorial Eduard Garcia Piqué. La nostra cursa es presenta com un aconteixement esportiu de primer nivell amb una previsió de participació de mes de mig miler d’atletes de tot l’estat espanyol. El dia 9 de maig acollirem aquesta cursa a la nostra ciutat que mourà a mes de 70 voluntaris en la seva organització. Les inscripcions ja estan obertes per internet a www.atletisme.com i tot indica que s’esgotaran abans de la data prevista. Club d’Atletisme

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.