DUATLÓ: Roger Roca (Cerrr Strands Triathlon) i Isabel Eizmendi (Cerrr Strands Triathlon) nous Campions de Catalunya absoluts de duatló de carretera

0
406

Sant Joan de les Abadesses ha sigut la reeixida seu de la cita més important de tota la temporada del calendari català de les competicions de duatló de carretera, organitzant el Campionat Na cional de Catalunya absolut de l´especialitat i al mateix temps prova puntuable per la LLiga Nacional i circuit català , tot aixó en el marc del 17º duatló de Sant Joan de les Abadesses,enguany amb rècord d´inscrits, 275 duatletes participants 40 d´ells a la categoria femenina, siguent la tercera prova més antiga de Catalunya i sota la ja coneguda modelica organització del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses. La competicció es va desenvolupar sota la distancia esprint : 5.000 metres de cursa a peu| – un recorregut totalment tallat al trànsit d´anada i tornada per l´antiga carretera d´Olot direcció la collada de Santigosa, tot seguit el segment de ciclisme de 20 km , també un circuit d´anada i tornada : Sant Joan de les Abadesses- Sant Pau de Segúries-La Ral-Sant Pau de Segúries -Sant Joan de les Abadesses, i per finalitzar amb 2.500 metres de cursa a peu pel mateix traçat que la primera cursa a peu. .En el terreny esportiu a la categoria masculina victòria molt treballada i títol de Campió de Catalunya absolut pel duatleta d´Igualada Roger Roca (Cerrr Strands Triathlon) per només setze segons d´avantatge al segon classificat l´Argentí Drajer León (Club Natació Reus Ploms) i 3º graó del podi pel vigent campió de Catalunya de triatló distancia olímpica Xavier Torrades (Club Natació reus Ploms). A la categoria dels equips 1º Cerrr Strands Triathlon (Roca-Rodriguez-Duarte) 2º Club Natació Reus Ploms (León-Torrades-Viladoms) 3º Club Triatló Manresa (Macgregor- Balldellou-Martin) a la vessant de la competició femenina , autentica exhibició per part de la guanyadora absoluta i Campiona de Catalunya la Donostiarra , establerta a Catalunya , Isabel Eizmendi (Cerrr Strands Triathlon) que va liderar en solitari la cursa des de el tret de sortida i creuant la línia de meta amb més de dos minuts per davant de la segona classificada, Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló) completant el podi com 3ª classificada Montse Martinez (Club Natació Reus Ploms). A la categoria dels equips : 1ª Club Natació Reus Ploms (Martinez-Gracia-Jordi) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Anento-Pubill-Vassilatos) 3ª Cerrr Strands Triathlon (Eizmendi-Forns-Sáez).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.