COMENÇA LA INSTAL—LACIÓ DE LA PISTA BLAVA DE L’ESTADI OLÍMPIC DE MONTJUÏC

0
2196

La flamant pista de material sintètic de l’Estadi Olímpic de Montjuïc, la primera que es construeix a Espanya de color blau, ha començat a instal—lar-se aquest matí a l’escenari principal del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 que es disputarà del 26 de juliol i l’1 d’agost pròxim. Un cop superat l’hivern i sobre tot l’època de pluges, els responsables de la firma MONDO han donat llum verda al muntatge de la pista, que serà inaugurada per l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el pròxim 16 d’abril.| La pista blava, que tindrà el complement del verd a les mitges llunes, és similar a la que es va utilitzar a Pequín als Jocs Olímpics de 2008, denominada Mondotrack FTX. Considerada la més ràpida del món, forma part de la darrera generació de productes de la firma MONDO, que només té una altra pista igual al món del mateix color. Els operaris han començat a treballar a la corba de sortida dels 400 metres. S’ha previst cobrir la superfície actual, uns 16.000 metres quadrats, en menys de dues setmanes, després de que la capa de la pista vella s’hagi allisat de forma convenient durant els darrers dies. La previsió és que finalitzin la seva feina l’11 d’abril, ja que entre aquesta data i la de la inauguració s’haurà de pintar per deixar-la segons les exigències de l’atletisme. A més d’Hereu, el secretari d’Estat per a l’Esport, Jaime Lissavetzky, i el director general d’esports del Consejo Superior de Deportes, Albert Soler, han confirmat la seva assistència. Per part de Barcelona 2010 es convidarà als nou ambaixadors del Campionat, entre ells Fermín Cacho, que a aquesta pista va tenir l’oportunitat d’arribar a les cotes més altes de l’atletisme al proclamar-se campió olímpic dels 1.500 metres al 1992.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.