CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS CADET I JUVENIL PER COMUNITATS AUTÒNOMES

0
478

El passat diumenge 28 de març, es va celebrar el Campionat d\’Espanya de Cros en Edat Escolar per Comunitats Autònomes, organitzat pel Consejo Superior de Deportes a Albacete. Els equips catalans han protagonitzat una excel•lent actuació, pujant al pòdium en tres de les quatre categories, aconseguint dos títols, un subcampionat i una quarta posició.| Els equips de Cadet Femení i Juvenil Masculí s’han proclamat Campions, ambdós amb gran diferència de punts amb els segons classificats. A la categoria de cadet femení, Amina Maria Álvarez ha aconseguit la medalla de plata a la classificació individual. L’equip Cadet Masculí s’ha proclamat subcampió, i el Juvenil Femení ha aconseguit la quarta posició, on curiosament s’ha de destacar la millor actuació individual a càrrec de Beatriz Caspar, que ha aconseguit la victòria i el títol individual.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.