CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS CADET I JUVENIL PER COMUNITATS AUTÒNOMES

0
385

El passat diumenge 28 de març, es va celebrar el Campionat d\’Espanya de Cros en Edat Escolar per Comunitats Autònomes, organitzat pel Consejo Superior de Deportes a Albacete. Els equips catalans han protagonitzat una excel•lent actuació, pujant al pòdium en tres de les quatre categories, aconseguint dos títols, un subcampionat i una quarta posició.| Els equips de Cadet Femení i Juvenil Masculí s’han proclamat Campions, ambdós amb gran diferència de punts amb els segons classificats. A la categoria de cadet femení, Amina Maria Álvarez ha aconseguit la medalla de plata a la classificació individual. L’equip Cadet Masculí s’ha proclamat subcampió, i el Juvenil Femení ha aconseguit la quarta posició, on curiosament s’ha de destacar la millor actuació individual a càrrec de Beatriz Caspar, que ha aconseguit la victòria i el títol individual.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.