Mónica Ardid i Carles López, guanyadors de l\’edició 2010 de la Cursa Nocturna dels Mussols a Sant Quirze del Vallès

0
401

El podi femení ha estat de luxe, la Campiona d’Espanya 2008 i 2009, i actual sots campiona d’Europa Mónica Ardid (U.A. Terrassa) ha fet bons els pronòstics i ha obtingut una gran victòria per davant de la experta trail runner Nord-americana Susan Mikecz, i ocupant la tercera plaça del podi la campiona del món del 2003 Teresa Forn (Running Team). Aquest fantàstic triplet internacional femení dona més rellevància encara a l’edició d’enguany d’aquesta cursa nocturna.| Pel que fa a la cursa masculina, s’ha produït durant tot el recorregut una aferrissada lluita entre els dos primers classificats de la passada edició, finalment ha estat Carles López (Vèrtic Runners) qui s’ha endut la victòria per davant del guanyador de l’any passat, Jaume Folguera (Club Exta. UECANOIA), ocupant el tercer graó del podi l’ultra fondista Raül Angulo (Unió Excta. de Sabadell). Els 425 dorsals posats a disposició dels participants (325 per la cursa gran i 100 per les infantils) van quedar exhaurits 15 dies abans de la celebració. Gràcies a l’agradable temperatura i a la lluna gairebé plena, els participants han pogut gaudir de la cursa, i de l’espectacle visual que representa veure des dels punts més elevats de la Serra de Galliners tota la comarca il·luminada per les ciutats del Vallès Occidental. El recorregut d’aquesta edició era un quilòmetre més llarg que l’any passat, i que acabà en un llarg descens que ha permès veure des del poble la llarga filera de llums frontals camí de la meta, en una visió molt espectacular i plástica. Cursa solidaria: L’edició d’aquest any de la Cursa Nocturna dels Mussols ha destinat 1 euro de cada inscripció per col·laborar amb l’acció solidaria que ha engegat l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, destinada a recaptar diners pels damnificats d’Haití. 1 CARLES LOPEZ, 0h 44\’ 36\” 2 JAUME FOLGUERA, 0h 45\’ 27\” 3 RAÜL ANGULO, 0h 46\’ 29\” 1 MONICA ARDID, 0h 52\’ 33\” 2 SUSAN MIKECZ, 0h 57\’ 40\” 3 TERESA FORN, 0h 59\’ 23\”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.