Marató de Barcelona 2010, el rècord en xifres

0
402

Després de celebrar- se l’edició més reeixida de la Marató de Barcelona, aquest matí ha estat el moment de presentar les dades oficials de la Marató dels rècords. El Museu Olímpic ha acollit l’acte que ha comptat amb nombrosos mitjans de comunicació i ha estat presidit pel delegat d’esports de l’ Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober,acompanyat del director de RPM Racing, Agustín Riviere i del director esportiu de la cursa, Bep Solé.| Si per algun motiu s’ha distingit aquesta última edició de la Marató de Barcelona, ha estat per la crescuda experimentada en tots els sectors que conformen una prova d’aquestes característiques, ja no només a nivell de participants, sinó de voluntaris i entitats col·laboradores, a qui Bep Solé ha volgut agrair especialment la tasca que han desenvolupat, “La feina dels voluntaris i de les nombroses entitats col·laboradores ha estat providencial per assolir aquest gran èxit. Els hi vull agrair molt especialment la seva feina, ja que representa una tasca imprescindible per aconseguir l’èxit”. A continuació, ha estat el torn d’Agustín Riviere, que ha explicat les xifres detallades d’aquesta edició 2010, “La participació de corredors catalans a la Marató, representa el gruix més elevat del còmput total de participants procedents de l’Estat Espanyol, arribant a sumar un total de 4.830 corredors. Des del 2005, quan la Marató comptava amb 4.425 inscrits fins a dia d’avui, s’ha experimentat un augment de participació elevadíssim ja que hem arribat aquest any, als 12.211 inscrits. França, Anglaterra i Itàlia han estat els països estrangers amb més inscrits a la Marató de Barcelona i l’augment de participació femenina, ha ascendit de l’ 11,9% de l’edició passada, al 13,9% d’aquest 2010.” El delegat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober ha felicitat la feina realitzada per totes les persones vinculades a la Marató i a RPM Racing, empresa organitzadora de l’esdeveniment, “ Vull felicitar a totes les persones que han fet possible que la Marató de Barcelona hagi estat un rècord en tots els sentits. Assolir un rècord de participació com el d’aquest any és un èxit, però també ho és haver assolit el rècord de circuit, amb la xifra de les 2:07:30 així com que els ciutadans es bolquessin amb la cursa i sortissin a animar els corredors.” L’acte ha finalitzat amb l’entrega per part de l’Ajuntament i organització de la cursa, de plaques i diplomes als voluntaris i nombroses entitats col·laboradores que van participar en l’edició 2010 de la Marató de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.