10 d’Abril – FES-TE LA MILLA! Festa de Cloenda Challenge 21k al Canal Olímpic

0
1836

10 d’Abril a partir de les 10:30h vine amb els teus fills i la família; disfruta d’una jornada d’esport i lleure al Canal Olímpic de Castelldefels. Si ets un dels premiats en aquesta edició Challenge 21k vine a la festa a rebre el teu obsequi, consulta les llistes de la web: www.21k.cat. Per tots aquells que vinguèu a celebrar la cloenda de la Challenge 21k s’ha preparat el darrer desafiament: Fes-te la Milla del Canal Olímpic. Un circuit inèdit dins del Canal pels qui fins l’últim dia vulguin posar-se a prova. Entre els participants hi han 500 obsequis a repartir entre els primers classificats en les diferents categories, homes i dones. La Festa de Cloenda Challenge 21k finalitzarà amb una Pasta Party per a tots els premiats i els inscrits a la Milla (5€ acompanyants) La Festa de Cloenda de la Challenge 21k contarà amb una sèrie d’activitats pels mes menuts: circuits amb karts a pedals, bicicletes, carreres de canoes, kayacs i patins, sota la supervisió de monitors especialitzats del Canal Olímpic.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.