10 d’Abril – FES-TE LA MILLA! Festa de Cloenda Challenge 21k al Canal Olímpic

0
2302

10 d’Abril a partir de les 10:30h vine amb els teus fills i la família; disfruta d’una jornada d’esport i lleure al Canal Olímpic de Castelldefels. Si ets un dels premiats en aquesta edició Challenge 21k vine a la festa a rebre el teu obsequi, consulta les llistes de la web: www.21k.cat. Per tots aquells que vinguèu a celebrar la cloenda de la Challenge 21k s’ha preparat el darrer desafiament: Fes-te la Milla del Canal Olímpic. Un circuit inèdit dins del Canal pels qui fins l’últim dia vulguin posar-se a prova. Entre els participants hi han 500 obsequis a repartir entre els primers classificats en les diferents categories, homes i dones. La Festa de Cloenda Challenge 21k finalitzarà amb una Pasta Party per a tots els premiats i els inscrits a la Milla (5€ acompanyants) La Festa de Cloenda de la Challenge 21k contarà amb una sèrie d’activitats pels mes menuts: circuits amb karts a pedals, bicicletes, carreres de canoes, kayacs i patins, sota la supervisió de monitors especialitzats del Canal Olímpic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.