Mini Marató Solidària

0
386

Vull participar!
Participar a la solidaritat és molt fàcil:
1) inscriu al teu fill/a a la cursa. Estaràs donant pautes de salut al nen/a, iniciant-lo a l’esport, fent-lo participar… i el nen es divertirà, farà esport i rebrà regalets dels patrocinadors (Henkel, Cobega, Nocicao). A més, els diners de la recaptació aniran a parar a un servei que aten als nens de la comarca: l’Hospital de Granollers.
2) fes la teva aportació al “dorsal zero” solidari. A partir de 3 euros, podràs aportar els teus diners a la causa solidaria. Per fer-ho, tens el número de compte de Caja Madrid 2038-9162-14-6000006836.
· Si ens fas arribar una còpia (per correu-e: mitja @ atletismemontornes.es) de la teva aportació (comprovant de transferència, per exemple), amb una foto teva amb el “dorsal zero” (pots descarregar-lo aquí), et posarem a l’àlbum de la Mini, o sereu tots els que feu possible aquesta donació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.