Mini Marató Solidària

0
312

Vull participar!
Participar a la solidaritat és molt fàcil:
1) inscriu al teu fill/a a la cursa. Estaràs donant pautes de salut al nen/a, iniciant-lo a l’esport, fent-lo participar… i el nen es divertirà, farà esport i rebrà regalets dels patrocinadors (Henkel, Cobega, Nocicao). A més, els diners de la recaptació aniran a parar a un servei que aten als nens de la comarca: l’Hospital de Granollers.
2) fes la teva aportació al “dorsal zero” solidari. A partir de 3 euros, podràs aportar els teus diners a la causa solidaria. Per fer-ho, tens el número de compte de Caja Madrid 2038-9162-14-6000006836.
· Si ens fas arribar una còpia (per correu-e: mitja @ atletismemontornes.es) de la teva aportació (comprovant de transferència, per exemple), amb una foto teva amb el “dorsal zero” (pots descarregar-lo aquí), et posarem a l’àlbum de la Mini, o sereu tots els que feu possible aquesta donació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.