La vida del corredor d\’elit

0
364

Els 100×100 Fondistes de Tàrrega us volem convidar aquest divendres dia 26 de març a Tàrrega al Centre d\’Entitats (C/Segle XX, 2) a la conferencia sota el nom \”la vida del corredor d\’elit\” a càrrec de Jesus Angel Garcia Bragado, millor atleta nacional del 2009. La xerrrada es l\’acte central a la conmemoració del 10e aniversari del nostre club que celebrem aquest any 2010. Aprofitarem la cita per presentar la \”nostra cursa\”, el X Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega-3r Memorial Eduard Garcia Piqué, que es celebrarà el diumenge dia 9 de maig de 2010.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.