CATALUNYA, LA MILLOR FEDERACIÓ LA TEMPORADA D\’HIVERN

0
398

La Real Federación Española de Atletismo ha elaborat la classificació de les federacions autonòmiques segons els resultats obtinguts als diferents Campionats d\’Espanya en la etapa hivernal. Aquesta classificació es realitza amb la suma dels punts aconseguits pels llocs de finalistes a tots els campionats celebrats en totes les categories, incloent pista coberta, cros i marxa atlètica.| La Federació Catalana d\’Atletisme encapçala la classificació amb una gran diferencia amb la segona classificada, la Comunitat Valenciana i la tercera la Federació Andalusa. A la puntuació total, Catalunya obté 1.137,7 punts, per 580,5 i 520,3 de València i Andalusia respectivament. Catalunya també lidera pràcticament totes les classificacions parcials a les diverses modalitats, i a les diferents categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.