L’ATLETA GARCIA BRAGADO A TÀRREGA

0
2188

Aquest any 2010 el club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega celebrem el nostre 10e aniversari i hem pensat en quelcom engrescador i alhora que ens aporti coneixement i experiencia en el món del córrer, i es per aixó que hem preparat un cicle de conferencies amb persones vinculades a l’esport. El proper divendres dia 26 de març, a dos quarts de nou del vespre (20,30 h), a la sala polivalent del Centre d’Entitats de Tàrrega (C/Segle XX, 2) tindrem la oportunitat única de gaudir de la xerrada que ens oferirà Jesús Àngel Garcia Bragado, sota el tema “la vida del corredor d’èlit”. Garcia Bragado ha estat proclamat millor atleta espanyol del passat 2009. | Corredor incombustible, geni i figura. Especialitzat en marxa atlètica, concretament en la distància dels 50 km. És un dels esportistes del món amb una vida més llarga en l’èlit de l’atletisme, superant els 40 anys d’edat encara és en actiu, tot i dues operacions de malucs. Ha participat en 5 Jocs Olimpics i 9 Mundials. És record mundial en participació en uns campionants del món. En els darrers celebrats a Berlin, aconseguí la medalla de bronze als 50 km marxa. Posteriorment va decidir preparar la marató de New York i, amb un entrenament de 8 setmanes, va poder aturar el cronòmetre amb un temps de 2:47:40, superant la marca del mediàtic Lance Amstrong. Aquí teniu algunes dades del seu historial i palmarés: -Medalla de Bronze en el Mundial de Berlin 2009 (millor atleta espanyol masculí) -4rt en els JJOO de Pequin 2008 (millor resultat de l’altetisme espanyol) -Campió del Món, Stuttgart 1993 -2 vegades subcampió del Món, Atenes 1997 i Edmonton 2001 -Subcampió d’Europa, Goteborg 2006 -Campió de la Copa del Món 2007 -3 vegades Campió de la copa d’Europa -Campió d’Espanya, anys 1997, 2000 i 2007 Garcia Bragado ens oferirà una xerrada didàctica, amena i que fonamenti a la participació dels asistents, apropant-nos així les experiencies de la dura vida del corredor d’èlit, els seus sacrificis i els seus secrets. La conferencia es oberta a tothom i recordem que serà divendres dia 26 a partir de les 20,30 h al Centre d’Entitats de Tàrrega. El mateix dia també presentarem per a socis i simpatitzants la X edició del Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega-3r Memorial Eduard Garcia Piqué que es celebrarà el diumenge dia 9 de maig. A l’acabar els actes hi haurà “pica-pica” per a tots els asistents. I la propera conferència será el Divendres dia 30 d’abril, sota el tema “l’entrenament de fons en el corredor popular” a càrrec de Quim Erta-Entrenador Nacional d’Atletisme Esperem comptar amb la vostra asistència. Recordeu que les conferencies es celebran puntualment a la sala Polivament del Centre d’entitats, carrer Segle XX, 2 de Tàrrega

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.