XV DUATLÓ DE LA GARROTXA

0
456

Dídac Cuadros (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló) s’imposen a Castellfollit de la Roca
Castellfollit de la Roca va acollir la 15ª edició del duatló de La Garrotxa , puntuable per la Lliga Nacional de duatlons de carretera , Així com el Campionat Nacional de Catalunya per categories. La cursa va tenir el seu epicentre al vell mig de la població a la Plaça Catalunya , lloc a on es van instal•lar els boxes i l´arribada.Un total de 195 duatletes (23 de la categoria femenina) van fer front a la distancia esprint , començant amb 5.000 metres de cursa a peu , per continuar amb els 20 quilòmetres de ciclisme en un traçat molt tècnic , travessant les poblacions de Castellfollit de la Roca-Sant Jaume LLierca-Argelaguer-Tortellà-Montagut-Castellfollit de la Roca i per finalitzar amb 2.500 metres de cursa a peu totalment per terreny asfaltat.| En l’aspecte competitiu , el duatleta de La Jonquera Dídac Cuadros (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) va revalidar la seva victòria de l’any passat , aquest cop agafant el cap de la competició en la darrera cursa a peu i arribant a la línia de meta amb sis segons d’avantatge per davant del guanyador aquest any del duatló Ciutat de Reus , Josep Viladoms (Club Natació Reus Ploms) meritori tercer graó del podi pel prometedor junior Joan Oliveras (Club Natació Olot):Per equips masculins 1º Club Triatló Manresa (Rodríguez-Balldellou-Capdevila) 2º Club Natació Reus Ploms (Viladoms-Parés-Queralt) 3º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Cuadros-Marzo-Riera). Dins de la categoria femenina nova exhibició liderant la duatló en solitari des de el tret de sortida per Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló)-vigent Campiona de Catalunya absoluta de triatló d’hivern i de duatló de muntanya-.2ª posició per la duatleta de Castelldefels Bàrbara Anento (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i 3ª Carolina Jordi Olano (Club Natació reus Ploms).A la classificació per equips femenins : 1ª Club Natació Reus Ploms (Jordi-Jordi-Rus) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Anento-Lázaro-Cuevas) 3ª Club Poliesportiu Puigcerdà (Bosch-Di Bella-Dolader).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.