XV DUATLÓ DE LA GARROTXA

0
322

Dídac Cuadros (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló) s’imposen a Castellfollit de la Roca
Castellfollit de la Roca va acollir la 15ª edició del duatló de La Garrotxa , puntuable per la Lliga Nacional de duatlons de carretera , Així com el Campionat Nacional de Catalunya per categories. La cursa va tenir el seu epicentre al vell mig de la població a la Plaça Catalunya , lloc a on es van instal•lar els boxes i l´arribada.Un total de 195 duatletes (23 de la categoria femenina) van fer front a la distancia esprint , començant amb 5.000 metres de cursa a peu , per continuar amb els 20 quilòmetres de ciclisme en un traçat molt tècnic , travessant les poblacions de Castellfollit de la Roca-Sant Jaume LLierca-Argelaguer-Tortellà-Montagut-Castellfollit de la Roca i per finalitzar amb 2.500 metres de cursa a peu totalment per terreny asfaltat.| En l’aspecte competitiu , el duatleta de La Jonquera Dídac Cuadros (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) va revalidar la seva victòria de l’any passat , aquest cop agafant el cap de la competició en la darrera cursa a peu i arribant a la línia de meta amb sis segons d’avantatge per davant del guanyador aquest any del duatló Ciutat de Reus , Josep Viladoms (Club Natació Reus Ploms) meritori tercer graó del podi pel prometedor junior Joan Oliveras (Club Natació Olot):Per equips masculins 1º Club Triatló Manresa (Rodríguez-Balldellou-Capdevila) 2º Club Natació Reus Ploms (Viladoms-Parés-Queralt) 3º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Cuadros-Marzo-Riera). Dins de la categoria femenina nova exhibició liderant la duatló en solitari des de el tret de sortida per Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló)-vigent Campiona de Catalunya absoluta de triatló d’hivern i de duatló de muntanya-.2ª posició per la duatleta de Castelldefels Bàrbara Anento (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i 3ª Carolina Jordi Olano (Club Natació reus Ploms).A la classificació per equips femenins : 1ª Club Natació Reus Ploms (Jordi-Jordi-Rus) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Anento-Lázaro-Cuevas) 3ª Club Poliesportiu Puigcerdà (Bosch-Di Bella-Dolader).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.