Duatlons a Sant Joan de les Abadesses i Mataró

0
363

Aquets proper cap de setmana els duatletes catalans tenen al seu abast una interessant doble proposta per practicar el seu esport favorit , cronològicament parlant primer el dissabte a la tarda a Sant Joan de les Abadesses arriba la 17ª edició del seu duatló de carretera-la tercera prova més antiga del tot el calendari català- i enguany amb el gran al•licient afegint de ser la prova més important de l’especialitat amb la celebració del Campionat Nacional de Catalunya Absolut i també puntuable per la Lliga Nacional , tot això amb la acurada bona organització del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses.| La competició sota la distancia esprint començarà des de la Plaça Barcelona a les 15.30 hores amb una cursa a peu de 5.000 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en el traçat d’anada i tornada Sant Joan de les Abadesses-La Ral-Sant Joan de les Abadesses i per acabar els darrers 2.500 metres de cursa a peu. Mataró , darrera prova del duatlons de muntanya I diumenge al matí a partir de les 9.30 i amb sortida de l’estadi Municipal d’atletisme i sota l’organització del Club SBR i del Patronat Municipal d’esports , tenim la 12ª edició del duatló de muntanya de Mataró , prova que tancarà el calendari català i la Lliga Nacional de l´especialitat.Els participants faran front a 6.000 metres de cursa a peu , 17 quilòmetres de BTT i per finalitzar 2.500 metres de cursa a peu

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.