Duatlons a Sant Joan de les Abadesses i Mataró

0
473

Aquets proper cap de setmana els duatletes catalans tenen al seu abast una interessant doble proposta per practicar el seu esport favorit , cronològicament parlant primer el dissabte a la tarda a Sant Joan de les Abadesses arriba la 17ª edició del seu duatló de carretera-la tercera prova més antiga del tot el calendari català- i enguany amb el gran al•licient afegint de ser la prova més important de l’especialitat amb la celebració del Campionat Nacional de Catalunya Absolut i també puntuable per la Lliga Nacional , tot això amb la acurada bona organització del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses.| La competició sota la distancia esprint començarà des de la Plaça Barcelona a les 15.30 hores amb una cursa a peu de 5.000 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en el traçat d’anada i tornada Sant Joan de les Abadesses-La Ral-Sant Joan de les Abadesses i per acabar els darrers 2.500 metres de cursa a peu. Mataró , darrera prova del duatlons de muntanya I diumenge al matí a partir de les 9.30 i amb sortida de l’estadi Municipal d’atletisme i sota l’organització del Club SBR i del Patronat Municipal d’esports , tenim la 12ª edició del duatló de muntanya de Mataró , prova que tancarà el calendari català i la Lliga Nacional de l´especialitat.Els participants faran front a 6.000 metres de cursa a peu , 17 quilòmetres de BTT i per finalitzar 2.500 metres de cursa a peu

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.