MARC ROIG I TERESA PULIDO ES CORONEN CAMPIONS DE CATALUNYA

0
589

Marc Roig i Maria Teresa Pulido han estat els guanyadors del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, que s\’ha disputat aquest diumenge a Calella. Hi han participat 1.200 atletes, sobre una distància de 21 quilòmetres. L\’atleta de Sant Pol de Mar Marc Roig, que fa un parell de setmanes va ser l\’atleta català més ben classificat a la marató de Barcelona, ha dominat la prova i ha creuat la línia d\’arribada amb un temps d\’1 hora, 6 minuts i 22 segons. La guanyadora femenina de la cursa ha estat l\’atleta menorquina Maria Teresa Pulido, amb un temps d\’1 hora, 17 minuts i 42 segons, tres minuts i mig menys que la segona classificada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.