L\’organització de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME prepara un RUNNING DAY.

0
316

Els esportistes que participin a la 2a edició de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME podran entrenar-se amb un esportista de primer nivell internacional. L\’organització ha preparat un RUNNING DAY que es farà junt a l\’esportista olímpic i Sots-Campió d\’Europa de 3000 metres obstacles, JOSE LUIS BLANCO, el dia abans de la prova. MARESME RUNNING DAY amb JOSE LUIS BLANCO Dissabte, 20 de març – A les 6 de la tarda – Fira del Corredor 30 minuts de rodatge amb el Sots-Campió d\’Europa de 3000 metres obstacles

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.