3era Cursa de Muntanya de Manresa

0
424

Amb la comfirmació de la participació de 3 dels 4 guanyadors que ha tingut la prova manresana, i a falta de coneixer si es podrà comptar amb la presencia de AGUSTI ROC, la 3era Cursa de Muntanya de Manresa està servida i l\’espectacle garantit per el proper diumenge 28. El saserrenc SOCIATS (CA Manresa), el manresà SERGI RODRIGUEZ (CA Manresa) -guanyador de la 1ra edició-, la vigatanaLAIA ANDREU (FEEC) -guanyadora de la 2na edició-, el callussencJOSEP BARRUFET (FEEC), la solsonina SILVIA LEAL (CA Manresa), la manresana NURIA PICAS -guanyadora de la 1ra edició-, el manresà JORDI CALDUCH, la santvicentina SILVIA SANCHEZ, i la navarclina ALBA CORREDERA (CA Manresa), han comfirmat la seva presencia en aquesta tercera edició. | Això vol dir que a Manresa es reunirà lo bo i millor de l\’especialitat. Les inscripcions segueixen a bon ritme, que de ben segur augura un rècord d\’inscripció superior als 288 de l\’any 2009. La prova donarà el tret de sortida a les 10,00 hores des de el mateix Estadi Municipal d\’Atletisme de El Congost -punt de sortida i arribada-. Els atletes recorreràn els 19,5 quilòmetres de que consta la cursa, que transcorren per tres termes municipals de la comarca del Bages -Sant Joan Vilatorrada,Rajadell i Manresa-, amb el punt mes alt en el cim del Collbaix (546 metres), on des de el pk 3,4 al pk 4,2 , es desenvoluparà la cronoescalada al Collbaix per tots els corredors que acabin la cursa manresana. Les inscripcions es pode cursar fins el proper dijous 25 per internet a: www.atletisme.com, o be, personalment a Club Atlètic Manresa, a Gimnàs GIMBE, o a l\’establiment de VERTIC de Manresa, fins al limit fixat per l\’organiztació de 350.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.