RUTH BEITIA SALTARÀ ALÇADA A L’ARC DE TRIOMF DE BARCELONA

0
2124

Ruth Beitia, subcampiona mundial de salt d’alçada, participarà a un concurs de la seva especialitat que es realitzarà el proper 17 d’abril a Barcelona com activitat promocional del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. També prendrà part una altra fora de sèrie de l’alçada internacional, la italiana Antonietta Di Martino. La organització del Campionat treballa a més en la organització d’ un concurs de salto amb perxa (en negociació la presència del subcampió mundial, Romain Mesnil) i està prevista la instal—lació d’una recta amb diversos carrers perquè els afeccionats puguin participar a carreres de 60 metres i un fossat de caiguda perquè puguin saltar llargada.| El millor de l’alçada espanyola no faltarà per estar al costat de Beitia i de Barcelona 2010 al fossat de caiguda que s’instal—larà al costat de l’Arc de Triomf: Marta Mendía, Raquel Álvarez, Cristina Bárcena i Gema Martín-Pozuelo. Beitia, que segueix sent homenatjada aquests dies a Cantabria per la seva meritòria medalla de plata a l’Aspire Dome de Doha, “amb seguretat el major èxit que he tingut a la meva carrera esportiva”, s’ha mostrat encantada amb la invitació de Barcelona 2010. La plusmarquista espanyola ja ha tingut oportunitat d’acompanyar al Campionat en alguna que altra activitat i a Torí, quan al darrer Campionat d’Europa de pista coberta, va participar a la presentació internacional que es va fer al restaurant Eataly de la ciutat italiana. “Ara el meu proper objectiu és aconseguir una medalla a l’aire lliure, que és la meva assignatura pendent. I aconseguir-la a Barcelona seria fantàstic al competir a casa. Per això m’encanta la idea d’anar abans a aquesta ciutat per col•laborar en la promoció del Campionat”, ha explicat l’atleta càntabra, que tornarà a tenir enfront a Montjuïc a la croata Blanka Vlasic, la seva principal rival a Doha. El cap de setmana del 17 i 18 d’abril, quan es compleixen 100 dies pel començant de Barcelona 2010, la ciutat es transformarà en un estadi amb l’objectiu de que el missatge del Campionat arribi a tota la ciutadania. La zona de l’Arc de Triomf serà l’epicentre de les activitats atlètiques, però hi haurà molt més.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.